Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
11-ти октомври
Aвтобус / 4 дена / 2 ноќевања
11-ти октомври
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања
11-ти октомври
Авион / 5 дена / 4 ноќевања
11-ти октомври
Автобус / 5 дена / 3 ноќевања
11-ти октомври
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања
11-ти октомври
Автобус / 5 дена / 2 ноќи
11-ти октомври
Автобус / 4 дена / 2 ноќевања
23-ти октомври
Aвтобус / 4 дена / 2 ноќевања
11-ти октомври
Автобус / 5 дена / 3 ноќевања
11 Октомври и 23 Октомври
Банско
11-ти октомври
ВЕЛИНГРАД
http://hotel-enira.com/
11 ОКТОМВРИ – Хотели Банско
10.10-12.10.2015
11-ти октомври
Велинград
11-ти октомври
Велинград
11-ти октомври
11 Октомври и 23 Октомври
Велинград
11-ти и 23-ти октомври
SPA & RELAX ПАКЕТ ПОНУДА
11-ти и 23-ти октомври
SPA PREMIUM PAKET – со вклучени СПА терапии
11-ти и 23-ти октомври
СЕМЕЈНА ПАКЕТ ПОНУДА
01.09.2015 – 30.11.2015
ALL – inclusive пакет
11-ти октомври
Попуст од 20% за периодот од 28.08 - 30.09.2015