Кавадарци: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Тел: 043 400 305; 400 306; Факс: 043 412 306
моб: 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080
почетна
 
 
 

E-MAIL Вести
Внесете ја вашата емаил адреса:
 
 
(со шопинг во Пандорф)
Автобус (2 ноќи, 3 дена) 23.10. – 25.10.2014
19.12.14 – 05.04.2015
Ценовник за 2014 година
ЗИМА 2014/2015 www.rilaborovets.com
Авион (4 ноќи, 5 дена) - 23.10.2014 – 27.10.2014
 
Авион (3 ноќи/4 дена) 23.ОКТОМВРИ – 26. ОКТОМВРИ
Дворците на Баварија
Автобус 5 дена / 3 ноќевања
Автобус (3 ноќи, 5дена) - 22.ОКТ.2014 – 26.ОКТ.2014
Автобус 4 дена / 3 ноќевања 23.Октомври – 26.Октомври
Понуда валидна за период до 31.12.2014
APART HOTEL “LUCKY BANSKO“ 5***** - БАНСКО, БУГАРИЈА
 
22.10.2014 – 26.10.2014 (3 ноќи, 5 дена)
Авион (4 ноќи/6 дена) 22.10.2014 – 27.10.2014
Автобус 5 дена / 3 ноќевања
22.Октомври – 26.Октомври
Авион (3 ноќи, 4дена) - 23.10.2014 – 26.10.2014
Автобус 5 дена / 3 ноќевања
ЗИМА 2014 / 2015
EARLY BOOKING
 
11-ти и 23–ти Октомври
www.terracomplex.com
СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА ПЕРИОДОТ ОД 01.10. – 31.10.2014 – БОРОВЕЦ
01.10.14 – 31.10.2014
ALL – inclusive
APART HOTEL “LUCKY BANSKO“ 5***** - БАНСКО, БУГАРИЈА
BANSKO – BUGARIJA
www.mountain-paradise.com
ЗИМА 2014 / 2015 EARLY BOOKING
ЗИМА 2014/2015 – БОРОВЕЦ